Zeven GRAY leden schreven mee aan een gezondheidsgids!

Zeven GRAY leden schreven mee aan een gezondheidsgids!

De Universiteit Gent en het UZGent hebben samen een lijvig en betrouwbaar gezondheidsboek uitgebracht: 'Gezond en wel, met dank aan de wetenschap'. Meer dan 60 artsen en wetenschappers hebben eraan meegewerkt.

7 GRAY wetenschappers schreven mee
Knap gedaan Prof. Greet Cardon, Prof. Ernst Rietzschel, Prof. Benedicte Deforche, Prof. Stefaan De Henauw, Prof. Patrick Calders, Prof. Mirko Petrovic en Prof. Geert Crombez!

Dertien gezondheidsthema's
De experts bundelden hun krachten en expertise om uit te leggen wat de wetenschap zegt over voeding, beweging, slaap, persoonlijke hygiëne, alcohol, roken en drugs, seksualiteit, hersenen, mentale en sociale gezondheid, immuniteit, vaccinaties, genetica, leefomgeving, screening en digitalisering.

Wetenschappelijk onderbouwde tips
Het boek vormt een tegengewicht voor de vele, vaak tegenstrijdige gezondheidstips op het internet. Het biedt een toegankelijk en betrouwbaar overzicht van wat wetenschappelijk bewezen is, zet misverstanden over gezondheid recht en geeft praktische tips die u kunt toepassen in het dagelijks leven.

Bestellen
'Gezond en wel, met dank aan de wetenschap' (350 blzn.) is uitgegeven bij Borgerhoff & Lamberigts. Bestellen kan via de website van de uitgeverij.